Offertförfrågan

Ring oss på 0709-82 78 82 eller använd kontaktformuläret nedan.

Please leave this field empty.

Bli uppringd

Please leave this field empty.
Jia Bygg AB

Totalrenovering

Totalrenovering i Borås

Oavsett ursprunglig karaktär eller förväntningar så kräver en totalrenovering alltid stora och omfattande arbeten vilka kräver stort engagemang, omsorg och brett yrkeskunnande. I vissa fall kan arbetet till och med vara mer komplext än om man skulle bygga upp en byggnad helt från grunden.

Står du inför en totalrenovering i Borås och söker efter någon med kapacitet och kunskap nog att rå om det totala ansvaret kring projektet? Vi på Jia Byggtjänst AB utför helrenoveringar av både lägenheter och villor. Vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Vi använder oss av noggrann planering och kunskap för att hitta rätt lösningar och värnar om att bevara ett hus karaktär och stil. Det är också givet för oss att arbeta både lyhört och flexibelt för att på ett säkert sätt kunna ge dig som kund, det resultat du söker, oavsett om det gäller ditt hem eller din arbetsplats.

Är ditt hem nedgånget eller söker du bara efter en helt ny stil? Behöver ni mer boyta och en ändring av planlösningen är det enda sättet? Välkommen att höra av dig till oss så ser vi till så att din renovering blir precis vad du hoppats på.

Renovering anpassad utifrån dina krav och behov

Exakt vad som ingår i en totalrenovering är givetvis helt omöjligt att säga eftersom alla projekt ser oerhört olika ut. Både ursprungsläge och målbilder hos de kunder vi möter brukar variera stort, och i somliga fall krävs större renoveringsingrepp både på husets in- och utsida, men inte alltid. Vi börjar därför alltid vårt arbete genom att tillsammans med kunden se över huset från grund till tak och lyssna till potentiella önskemål samtidigt som vi i vår tur kommer med råd och förslag på vad som kan eller bör göras. Därefter lägger vi fram förslag kring både material och realiserbara lösningar för hur vi ska ta huset från dess utgångspunkt till en bättre version på ett så effektivt, smidigt, säkert och prisvärt vis som möjligt.

Professionell hjälp som lönar sig

Vem som helst kan hantera mindre reparationer och förnyelser i sitt hem, men då det kommer till en totalrenovering så bör man vända sig till någon sakkunnig inom ombyggnation. Det krävs stora kunskaper och lång erfarenhet för att kunna ro stora projekt likt dessa i hamn utan några större risktaganden för förseningar, felkonstruktioner, skador och ekonomiska baksmällor.

Vill du liksom många andra ha hjälp utav en pålitlig, prisvärd och skicklig hantverkare så ring till oss på Jia Byggtjänst AB. All renovering av oss utförs med de senaste teknikerna, de mest lämpade materialen och med all nödvändig kunskap helt utifrån dina förutsättningar och önskemål. Oavsett kommer din lägenhet, din villa eller din arbetsplats återigen bli som ny och få sig en mer stilfull och inbjudande karaktär. Ring redan idag så berättar vi mer om våra hantverkartjänster och vad vi kan göra för dig.