Offertförfrågan

Ring oss på 0709-82 78 82 eller använd kontaktformuläret nedan.

Please leave this field empty.

Bli uppringd

Please leave this field empty.
Jia Bygg AB

takläggning

Takläggare i Borås

Takbyte eller renovering av taket är helt nödvändigt för att bibehålla fullgott skydd av din bostad och undvika skador. Vårat nordiska klimat består vanligtvis av torr luft med stort flöde av vatten året om. På vintern ska taket klara tung snö och om våren tö. Sommaren är varm med gassande sol och på hösten är det blåst och regn. Tak och fasad är två utsatta områden som kräver en säker konstruktion. Vi garanterar skicklig byggteknik som håller i alla alla väder.

Oavsett om du ska bygga om hela eller delar av taket eller bara byta takpannor på din bostad eller anläggning gäller det att veta vad man frågar om i en offert. Vi på Jia Byggtjänst AB har erfarna och kunniga takläggare som, vid ett besök hos dig som kund, säkerställer att ni får det ni önskar och som fastigheten är i behov av. Vi jobbar i Borås med omnejd, inga jobba är för stora eller för små för oss.

Ombyggnad av tak

Ska du bygga om taket på grund av en ombyggnation eller renovering, kan vi på Jia Byggtjänst AB hjälpa dig med både ombyggnation, konstruktion och takläggning. Fördelen med att anlita en byggare för både ombyggnation och takläggning är att det är samma yrkeskunniga hantverkare som jobbar med din bostad och vars mål är att erbjuda hög kvalitet genom hela utförandet. När takets konstruktion ska ändras och man kanske ska byta från plåt till pannor, måste man säkerställa att huset klarar av den ändrade vikten detta medför.

Byte av takpannor

Ska våra takläggare byta takpannor brukar vi alltid rekommendera att man byter papp och läkt också. Då säkerställer man många hållbara år där taket skyddar din fastighet på bästa sätt. Vi tar alltid fram den bästa lösningen, till det mest fördelaktiga priset, utifrån era behov och önskningar. Vi strävar efter en bra kommunikation med dig som kund, och skulle det dyka upp oväntade saker under arbetets gång, tar vi en diskussion om lämpliga lösningar innan vi gör eventuella åtgärder.

Har du frågor om ditt tak, hör av dig till oss på Jia Byggtjänst AB, så kommer vi tar en titt.