Offertförfrågan

Ring oss på 0709-82 78 82 eller använd kontaktformuläret nedan.

Please leave this field empty.

Bli uppringd

Please leave this field empty.
Jia Bygg AB

Ombyggnation

Ombyggnation i Borås

Vill du bygga om din bostad? Lägga till ett fönster, ändra planlösning, utöka din boyta i form av en tillbyggnad, byta fasad eller önskar göra en värdehöjande upprustning av din bostad eller anläggning? Då kan vi på Jia Byggtjänst AB hjälpa er från första planering till färdig produkt. Nytt och fräscht. Vi utför alla sorters ombyggnationer till kunder i och runt Borås, privatpersoner som företag och vi har kapacitet nog till att ge er just den hjälp och lösning ni behöver.

Oavsett om du vill rusta upp köket, utöka din boyta eller fräscha upp husets yttre så kommer vi med kompetens och engagemang att kunna leverera ett resultat i harmoni med dina förhoppningar. Alltid effektivt, professionellt och prisvärt med service och anpassade lösningar som drivkraft.

Helhetsansvar som förenklar och betryggar

En av de absolut viktigaste bitarna kring en ombyggnation oavsett slag är den förberedande planeringen. I vissa fall kan även bygglovshandlingar liksom ritningar och material-specifikationer behöva tas fram innan. Det är helt enkelt många mindre moment som ska gås igenom och många beslut som därefter också ska fattas. Något som för en lekman lätt kan bli förvirrande och övermäktigt, men med en professionell hantverkares hjälp får projektet en säker grund och struktur att stå på.

När du anlitar oss på Jia Byggtjänst AB så väljer du själv huruvida du skulle föredra vår hjälp för mindre punktinsatser eller om du hellre ser att vi axlar helhetsansvaret. Vid en total- entreprenad så kommer vi att se till så att följande aspekter fullförs och blir rätt hanterat:

  • Vi ser till att ordna med rätt kapacitet i form av kompetent och behörig personal oavsett om det behövs målare, snickare, golvläggare eller plattsättare. Givetvis alltid utifrån projektets unika karaktär och komplexitet.
  • Vi ger dig råd och tillgång till kvalitativt material lämpligt att nyttja och hjälper dig anskaffa ritningar samt eventuellt andra nödvändiga handlingar.
  • Vi kommer också att se till så att din ombyggnad blir färdig enligt utsatt tid och till ett bra, anpassat pris.

Byggföretaget för dig i Borås

När du bestämt dig för en ombyggnation hemma eller på ditt företag så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Litet eller stort projekt spelar ingen roll. Oavsett så är vi måna om att du som kund hos oss ska känna av kvalitetstänket och vår höga service i projektets alla delar och känna dig trygg med oss som hantverkare. Det är med stor omsorg och kunnighet som våra medarbetare möter varje uppdrag. Något som också syns i de resultat som vi slutligen lämnar.

Har du frågor kring oss som byggföretag eller vill du veta mer om de tjänster vi erbjuder och vad vi kan leverera i Borås? Ring redan idag. Tillsammans tar vi fram en renovering eller ombyggnad som du kan njuta av både idag och i framtiden.