Offertförfrågan

Ring oss på 0709-82 78 82 eller använd kontaktformuläret nedan.

Please leave this field empty.

Bli uppringd

Please leave this field empty.
Jia Bygg AB

Lägenhetsrenovering

Lägenhetsrenovering i Borås

Bostadsmarknaden är stenhård idag och efterfrågan av fräscha och funktionella lägenheter större än någonsin. Behovet av renoveringshjälp har därav också ökat lavinartat och vi svarar givetvis i vår tur med både kunnig och flexibel hjälp.

Söker även du efter kvalificerad hjälp med din lägenhetsrenovering? Då har du hamnat rätt. Med stort engagemang och lyhördhet kan vi utföra alla typer av lägenhetsrenoveringar i och runt Borås. Här finns erfarenhet, stor kompetens och förmågan att alltid leverera kvalité med det där lilla extra inkluderat. Allt för att du som kund ska kunna få din önskan och dina förhoppningar uppfyllda.

Vi på Jia Byggtjänst AB tar dina visioner och förvandlar dem till verklighet. Välkommen!

En investering för välbefinnandet och framtiden

En lägenhetsrenovering kan innebära det mesta. Allt ifrån plattsättning och klinkerläggning till rivning, målning, tapetsering, golvläggning, renovering av kök etc. För att kunna anpassa projektet individuellt helt efter dina önskemål och mot dina förväntningar så påbörjar vi alltid samarbetet genom en inventering över behov och specifika önskemål liksom planläggning av utgångsläge. Vi undersöker förutsättningarna vi har att arbeta med, både förvaltningsrättsliga och byggnadsmässiga och skaffar fram de handlingar och bygglov som behövs för projektet. Det är med god kommunikation och våra omfattande kontrollrutiner som vi säkert vet att vi kan hålla oss inom ramarna för budgeten och undvika att spräcka tidsplanerna.

Många inser inte hur mycket en renovering, även av enklaste slag, kan innebära i form av värdehöjning. En genomtänkt, väl genomförd och smart lägenhetsrenovering kan bli den bästa investeringen du någonting gjort, både för ditt eget välbehag liksom din framtid. Du får omedelbart större nytta och glädje av det hem vi bygger åt dig samtidigt som värdet på din bostad höjs rejält.

Din självklara hantverkare i Borås

Jia Byggtjänst AB bör vara ditt självklara val när du letar efter en skicklig hantverkare i Borås för rätt hjälp till din lägenhetsrenovering. Kreativitet, engagemang och kvalitet är några av de ledord vi använder oss av när vi hjälper våra kunder att förvandla idéer och drömmar till verklighet. När du anlitar oss kan du alltid förlita dig på att projektet utförs med både sakkunnighet, omsorg och trygghet till ett rimligt och bra pris.

Intresserad av att få veta mer om oss, våra tjänster eller söker du efter inspiration och kunnig rådgivning? Kontakta då oss och ta del av vår erfarenhet och kunskap. Tillsammans tar vi sedan fram en anpassad och lämplig lösning för dina behov så snart som idag.