Offertförfrågan

Ring oss på 0709-82 78 82 eller använd kontaktformuläret nedan.

Please leave this field empty.

Bli uppringd

Please leave this field empty.
Jia Bygg AB

Fasadrenovering

Fasadrenovering Borås

Fasaden har den mycket viktiga uppgiften att skydda ditt hem mot väder och vind. Den utsätts ständigt för väderelementen och just därför är det också oerhört viktigt att du tar hand om och ser över den med jämna mellanrum. Med åren kommer sprickor och skador naturligt att uppstå, men genom att upptäcka dem i tid kan du minimera skadorna och även fortsättningsvis kunna visa upp ditt hem från sin absolut bästa sida.

Var det längesedan som din fasad sågs över och behöver du hjälp utav en kunnig entreprenör för en fasadrenovering i Borås? Då har du hamnat rätt. Här på Jia Byggtjänst AB har vi kapacitet och erfarenheten till att ge alla sorters fasader omsorg och renovering och vet därför också vad som krävs för att ge just din fastighet rätt service. Hör av dig när du vill ge ditt hem den kärlek det förtjänar.

Fasader som skyddar många år framöver

En fasad kan se ut på många sätt och alla material och utformningar har givetvis sina egna för- och nackdelar. Somliga är mer tåliga, andra snyggare och en del mer prisvärda än andra. Det viktigaste är att man funderar på vad som passar en själv allra bäst, men även husets geografiska läge. Detta då det vid t ex. kusten blir större påfrestningar på fasader genom salt och vind. Det kan också vara lämpligt att ta sig en funderare kring hur mycket tid man är beredd på att lägga på renovering och underhåll i framtiden. Vi hjälper dig gärna att se över dina alternativ och ta fram den bästa lösningen för dig.

Planering av din fasadrenovering

För att underlätta för oss och effektivisera fasadrenoveringen så får du gärna vara så tydlig det går med beskrivningen av ditt projekt. Information som vi gärna ser att du tar med i din beskrivning när du kommer till oss inkluderar bland annat:

  • Bostadstyp
  • Antal kvadratmeter
  • Projektets omfattning, d.v.s. total renovering eller mindre reparationer
  • Befintligt skick samt nuvarande material
  • Vilket material som önskas
  • Eventuella tilläggsarbeten
  • Övriga krav eller önskemål

Ju fler detaljer, desto bättre. Inte bara för vår planering utan också för att vi i vår tur ska kunna ge dig en mer exakt offert på det beräknade arbetet.

Med stort engagemang och rätt kompetens

Oavsett hur din fasad ser ut i dagsläget så kan du alltid vara säker på att få ett bra och hållbart resultat när du anlitar oss och att ditt hus fortsätter vara väl skyddat i många år framöver. Kompetenta och certifierade hantverkare med rätt behörighet och stort engagemang i allt de gör, låter det som ett bra erbjudande? Hör då av dig till oss och dela med dig av dina önskemål och krav och försök gärna vara så noggrann som möjligt när du beskriver ditt projekt för oss, så ser vi till att forma rätt lösning för dig redan idag.