Offertförfrågan

Ring oss på 0709-82 78 82 eller använd kontaktformuläret nedan.

  Bli uppringd

   Jia Bygg AB

   Byggföretag Göteborg

   Letar du efter en pålitlig byggfirma i Göteborg som lyssnar till alla dina behov för att ge dig precis det resultat du söker?

   JiA är ett väletablerat byggföretag med stor kapacitet och gedigen erfarenhet från lång tid inom byggsektorn. Med övergripande expertis och nära kontakt till såväl pålitliga som duktiga underleverantörer kan vi hjälpa dig med alla dina projekt oavsett omfattning och komplexitet.

   När vi åtar oss en uppgift strävar vi oavkortat efter att leverera hög kvalitet rakt igenom samt att vara flexibla och lyhörda till kundens personliga önskemål. Oavsett vad du vill uppnå kommer vi göra vårt yttersta för att överträffa dina förväntningar med en anpassningsbar, kvalitativ och prisvärd lösning.

   Våra tjänster

   Vi på JiA utför allt från mindre till större arbeten. Med ett brett utbud av tjänster för såväl privatpersoner som företag i Göteborg har vi tillräckligt med kapacitet att hjälpa dig med allt inom bygg. Vi samarbetar därtill med riktigt skickliga och noga utvalda underleverantörer som hjälper oss vid behov så att du kan anlita oss på totalentreprenad. Något som uppskattats av våra tidigare kunder då de slipper kontakta flera hantverkare, får en enda kontaktperson, en faktura och slipper oroa sig för strul längs vägen.

   När du vänder dig till oss kan du få hjälp med allt för din renovering, takläggning, ditt fönsterbyte, en ombyggnation, golvläggning och bygge av attefallshus. Vi ser till att lösa med rätt kapacitet i form av behörig personal utifrån projektets komplexitet och karaktär. Vi kommer även guida dig i produktval, bidra med råd och se till så att vi får tillgång till alla ritningar och eventuella handlingar som krävs.

   Tryggt, smidigt, professionellt och kostnadseffektivt. Med oss kan du känna dig trygg hela vägen.

   Skräddarsydda bygglösningar utifrån behov

   Oavsett om du anlitar vårt byggföretag för en mindre renovering, en ombyggnad, för att lägga nytt tak eller en omfattande totalrenovering kommer vi anpassa vårt arbete efter det vi står inför. Vi inleder alltid med ett besök där vi ser över förutsättningarna och får möjlighet att höra mer om potentiella önskemål och behov. Vi kommer även kunna dela med oss av all kunskap vi investerat från tidigare projekt genom tips på vad som kan eller bör göras. Med tillräcklig information att utgå från presenterar vi sedan realiserbara lösningar som når hela vägen på ett så smidigt, effektivt och prisvärt sätt som möjligt.

   Trygg och effektiv hjälp till din renovering

   Genom kunskap och allomfattande kapacitet kommer vi kunna ge dig precis det resultat du bett om, men vi är också måna om att du ska känna dig trygg och bekväm på vägen dit. Inledningsvis vill vi höra mer om alla dina förväntningar för att tillsammans hitta lösningar som möter kraven. Genom en nära dialog kommer vi sedan kontinuerligt uppdatera dig om var vi befinner oss i processen och vi förhåller oss noga till den tidsplan vi presenterat. Du kommer också få en offert redan innan vi sätter igång så att du känner dig trygg och säker. Självfallet är vi försäkrade under vårt arbete och lämnar garanti på det jobb vi utför.

   När du anlitar oss kan du förvänta dig:

   • Ett smidigt samarbete och hjälp från engagerade och lyhörda snickare.
   • Flexibla lösningar anpassade till dina önskemål och tider.
   • Erfarenhet, yrkesskicklighet och fackmannamässiga utföranden.
   • Vi jobbar effektivt utan att det påverkar vår kvalitet så att din renovering inte drar ut på tiden längre än nödvändigt.
   • En slutfaktura som aldrig är något annat än den offert du fick inledningsvis.

   Framförallt så kommer du och dina önskemål alltid i första hand.

   Glöm inte ROT-avdraget!

   Det är aldrig billigt att renovera, men glöm inte bort att du som privatperson kan dra nytta av Rot-avdraget som innebär att vi drar av 30% av arbetskostnaden. Meddela oss direkt om du önskar rot så drar vi av summan redan i offerten och hanterar kontakten med Skatteverket.

   Mer information hittar du på Skatteverkets hemsida. Där framgår vilka kriterier som ska uppnås och du kan även se hur mycket du har kvar att nyttja för året. 

   Ditt självklara val av byggföretag i Göteborg

   Uppskattar du liksom vi hög kvalitet, trygghet och flexibla lösningar till riktigt bra priser? Då är vi rätt val till din renovering. Vi kan ta ansvar för renoveringens helhet med kvalificerade hantverkare som förstår vikten av ett fackmannamässigt och säkert utförande.

   Välkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha någon kunnig att bolla idéer med eller hjälp med omnejd. Ta även en titt i vårt referensgalleri där vi samlat ett urval av bilder från tidigare uppdrag hos såväl privatpersoner som på företag i Göteborg.