Offertförfrågan

Ring oss på 0709-82 78 82 eller använd kontaktformuläret nedan.

Please leave this field empty.

Bli uppringd

Please leave this field empty.
Jia Bygg AB

Attefallshus

Attefallshus i Borås
Är du i behov av mer yta i form av gästboende, kontor, relax eller ett sommarställe? ?Då kanske du redan vet om att du får bygga Attefallshus på 25kvm och en takhöjd på max 4.0 meter utan att ansöka om bygglov, utan endast om tillstånd? Byggnadsnämnden tar dock ut en liten kostnad för startavgift samt slutbesked. Hur hög avgiften är tar du lätt reda på genom att kontakta Borås kommun. Det är en väldigt stor möjlighet med en klockren lösning som vi gärna hjälper dig med.??Vi har Attefallhus som är smarta modulhus och är välbyggda året runt lösningar. Våra hus har intelligenta planlösningar som är anpassade för alla möjliga olika behov. Detta gör att vi kan anpassa oss efter dina önskemål och leverera ett Attefallshus i fin kvalité.?Vi ger dig en gedigen fastighet byggt med samma principer som ett vanligt bostadshus samtidigt som du höjer värdet på hela din bostad. Väljer du dessutom att hyra ut den så kan den betala av sig själv inom en viss tid.
Vi på Jiabygg i Borås står vid din sida genom hela byggprocessen, från kontakten med kommunen, via grundarbetet till färdigt hus. Det finns även möjlighet om önskan finns, att färdigställa huset själv och då levererar vi huset klart utvändigt.
Om du köper en produkt hos oss får du ett hus som andas kvalité från golv till tak. Vi jobbar med exklusiva material och lägger en stor vikt vid att våra produkter ska vara bestående ur ett miljömedvetet perspektiv. Vi använder oss tillexempel av smart isolering och låg energiförbrukning. Självklart följer vi även Boverkets byggregler samt Europeiska konstruktionsstandarder. Detta gör vi för att följa svensk standard och att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet.
Hos oss kan du antingen beställa ett nyckelfärdighus eller också skräddarsy samt designa sitt eget Attefallshus. Du kan alltså välja mellan olika grundmodeller där det finns flera olika ytskikt, material och tillval att välja emellan eller så skapar du ditt eget helt unikt ihop med oss.
Tvivla inte på att kontakta oss för att fråga om råd och tips eller om du vill boka ett personligt möte och diskutera detta vidare. Vi finns här för dig!